ONZE VISIE

Wij zijn ons bewust van het feit dat er op internet meer Drive-in shows en Dj’s te huur zijn als dat er water in de oceanen stroomt. Het is dan ook belangrijk voor ons, om ons te onderscheiden van de rest. Dit doen we niet alleen maar door het aanbieden van maatwerk, maar eigenlijk door hoe wij een feest benaderen. Ieder feest is uniek en verdiend daarom zorg en aandacht van alle betrokken partijen. Dus ook van ons. Wij slaan graag met u als organisator de handen in één. U voegt ons  als het ware toe aan uw ‘team’ en zo zullen wij ons dan ook opstellen. Want uw feest is ook ons feest!

En met name dat laatste, vinden wij erg belangrijk. We hebben immers zelf voldoende praktijk situaties meegemaakt in ons privé leven, waarin we ook te gast waren op een feest met een ingehuurde dj of drive-in show. En daaruit hebben wij maar al te vaak gezien hoe het niet moet: ‘plaatje draaien, wegwezen’. Ons doel is om uw feest te laten slagen en te zorgen dat uw gasten nog lang zullen na praten over uw feest!

 

DE SHOW

Als u de Dj’s & Feestmakers boekt van Radio DRP, zullen zij er alles aan doen om het u en uw gasten naar de zin te maken. Omdat ieder feest natuurlijk uniek is, spreken we altijd uitvoerig met u door hoe u de avond voor ogen heeft. Onze show is dan ook eigenlijk altijd blanco en we improviseren graag ter plekke. Dat kan zijn op het gebied van muziek, entertainment of spel. We anticiperen scherp op uw gasten en hebben humor hoog in het vaandel staan. Ook als u vooraf met ons wilt afspreken om iemand bijvoorbeeld in het zonnetje te zetten, werken we daar altijd graag aan mee.

Op het gebied van muziek kunnen we eigenlijk alles wel bieden. De meest gekozen stijl is echter All-Round. All-round is de meest geschikte stijl voor het gemiddelde feest of partij. Denk aan bruiloften, verjaardagen en school- of bedrijfsfeesten. De dj zorgt dan voor muziek uit alle genres, variërend van: Feestcafe & Nederlandstalig, Jaren 70/80/90, Top40, Salsa/Latin maar natuurlijk ook House. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een specifiek genre. We bespreken altijd met u welke genres u wel wilt horen en welke niet, maar uiteraard proberen we ook te anticiperen op uw gasten. Zolang de dansvloer gevuld is, hebben wij (en u) ons doel bereikt.

%d bloggers like this: