Extra bij te boeken

Zoals inmiddels voor u wel duidelijk is geworden, leveren wij graag maatwerk aan. Informeer daarom altijd naar onze mogelijkheden en we vinden het heerlijk als u zelf ook met leuke ideeën of initiatieven komt. Een aantal veel gevraagde extra’s hebben we daarom hieronder alvast voor u op een rij gezegd inclusief meerprijs.

Fotograaf op locatie

Speciaal voor klanten van de Radio DRP drive-in show, hebben wij de mogelijkheid om een professionele fotograaf mee te nemen naar uw locatie. De fotograaf zal de gehele avond op uw feest rond lopen en diverse foto’s maken van u en uw gasten. U krijgt de foto’s aangeleverd op een bedrukte DVD. Prijs: € 100,- voor het gehele feest.

Assistentie op locatie

Komt u wat handen te kort en kunt u wel een handje gebruiken tijdens de voorbereidingen van uw feest? De Dj’s & Feestmakers van Radio DRP helpen u graag. Wij komen extra vroeg naar uw locatie en helpen u graag met het indelen van de ruimte en andere hand & span diensten. Prijs: € 30,- per uur eerder aanwezig. (wij komen altijd met 2 personen)

Jingles, Openers & meer

Wilt u uw feest helemaal een persoonlijk tintje geven? Maak dan gebruik van onze radio ervaring en achtergrond. Voorafgaand aan uw feest kunnen wij u op audio gebied talloze opties aanbieden. Denk aan een persoonlijke show-opener, gekke jingles en nog veel meer. Uiteraard kunnen wij ook een door u samengestelde openingsdans-mix* in elkaar zetten, met de nummers die u graag wilt. Informeer naar de mogelijkheden. Prijs: vanaf € 20,-

*Boekt u een huwelijksfeest? Dan is een openingsdans onderdeel van het pakket en betaald u niets extra.

%d bloggers like this: