ONZE VISIE

Wij zijn ons bewust van het feit dat het aanbod aan Drive-in shows en Dj’s enorm is. “De keuze is reuze..” en dat maakt het voor u niet gemakkelijk om de juiste beslissing te maken. Het is dan ook belangrijk voor ons, om ons te onderscheiden van de rest. Natuurlijk bieden ook wij maatwerk aan voor uw feest of partij, maar eigenlijk onderscheiden wij ons door de manier waarop wij een feest benaderen. Wij willen op een feestje staan waar we zelf ook graag te gast zouden zijn, dus onze motivatie om er een enorme fuif van te maken is enorm. We komen niet simpel weg wat plaatjes draaien om vervolgens weer snel weg te gaan. Wij slaan graag met u als organisator de handen in één. U voegt ons  als het ware toe aan uw ‘team’ en zo zullen wij ons dan ook opstellen. Want uw feest is ook ons feest!

DE SHOW

Als u de Dj’s & Feestmakers boekt van Radio DRP, zullen zij er alles aan doen om het u en uw gasten naar de zin te maken. Omdat ieder feest natuurlijk uniek is, spreken we altijd uitvoerig met u door hoe u de avond voor ogen heeft. Onze show is dan ook eigenlijk altijd blanco en we improviseren graag ter plekke. Dat kan zijn op het gebied van muziek, zingen, entertainment of spel. We anticiperen scherp op uw gasten en hebben humor hoog in het vaandel staan. Ook als u vooraf met ons wilt afspreken om iemand bijvoorbeeld in het zonnetje te zetten, werken we daar altijd graag aan mee.

Op het gebied van muziek kunnen we u alles aanbieden. De meest gekozen stijl is echter All-Round. All-round is de meest geschikte stijl voor het gemiddelde feest of partij. Denk aan bruiloften, verjaardagen en school- of bedrijfsfeesten. De dj zorgt dan voor muziek uit alle genres, variërend van: Feestcafe & Nederlandstalig, Jaren 70/80/90, Top40, Salsa/Latin maar natuurlijk ook House. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een specifiek genre. We bespreken altijd met u welke genres u wel wilt horen en welke niet, maar uiteraard proberen we ook te anticiperen op uw gasten. Zolang de dansvloer gevuld is, hebben wij (en u) ons doel bereikt.

%d bloggers like this: