DE PRIJSSTELLING

Wij beseffen ons dat het aanbod van Drive-in shows en Dj’s nogal groot is en u zult ongetwijfeld daarom meerdere offertes aanvragen en ontvangen. Omdat wij van mening zijn dat de prijs minstens zo zwaar zou moeten wegen als het feest zelf, willen wij daarom extra benadrukken dat wij dit puur doen uit onze passie naast reguliere banen en niet als onze hoofdinkomsten bron. Wij hebben pas een geslaagde avond, bij een goed gevulde dansvloer en een hoop blije gezichten.

VASTE PRIJS

Net als u, houden wij niet van verrassingen achteraf. U krijgt dus altijd een gespecificeerde vaste prijs geoffreerd. Daar zijn wij heel transparant in. Bij ons hoeft u niet te twijfelen over extra opties zoals Lasers, Rookmachines of subwoofers. Wij komen altijd met onze gehele drive-in show en u kunt altijd beslissen bepaalde aspecten niet te gebruiken tijdens de feestavond, dit heeft verder geen invloed op onze tarieven. U boekt de korte show voor maximaal 4 uur. Korter is mogelijk, maar heeft geen invloed op de prijsstelling, tenzij anders overeengekomen. De lange show duurt maximaal 6 uur.

Tarieven:

 

Korte Show Lange Show
Wat nemen we mee? -2x Actieve luidspreker

-2x Actieve Subwoofer

-Basis Verlichting in Truss

Rookmachine 1200 watt

RGB Laser Show

-Dj Booth & apparatuur

-2 Dj’s & Feestmakers

-2x Actieve luidspreker

-2x Actieve Subwoofer

-Basis Verlichting in Truss

Rookmachine 1200 watt

RGB Laser Show

-Dj Booth & apparatuur

-2 Dj’s & Feestmakers

Bestemd voor: Maximaal 200 personen

max. 4 uur optreden

Maximaal 200 personen

max. 6 uur optreden

Prijs indicatie*: € 363,- incl. BTW €484,- incl. BTW

 

Als men ons vraagt: “Wat kosten jullie nou voor zo’n avondje?”  Dan zeggen wij: Ons uur tarief voor een optreden is € 50,- excl. BTW. Uiteraard doen wij u altijd graag een leuk aanbod, afgestemd met uw wensen en op uw feest of partij. Vraag daarom dus altijd een offerte aan. Elk feest is immers anders en zo kunnen wij onze prijs op uw feest af stemmen. In bovenstaande tabel staan twee voorbeelden met een prijs indicatie. We bespreken graag uw wensen en maken daar op maat een aanbod voor.

Tevens zijn wij inzetbaar voor hand en span diensten bij het inrichten en opbouwen van uw locatie. Ook zijn wij ervaren achter de bar en zouden wij gedurende de feestavond achter de bar inzetbaar kunnen zijn. Let op: assistentie qua hand en span diensten kan alleen voorafgaand aan uw feest. Informeer naar de voorwaarden en tarieven.

 

%d bloggers like this: