INFORMATIE

Stiekem heb je er al zin in…een huiskamerfeest waar jouw gasten nog maanden over na praten. Bij ons zit je goed! Wij zijn dé specialisten als het neer komt op dikke huiskamerfeesten. We passen binnen (bijna) elk budget en zorgen er graag samen met jou voor dat jouw huiskamerfeestje de boeken in gaat als legendarisch!

Qua muziek doen en kunnen we alles, maar is een All-round show het meest geschikt. Allerlei verschillende muziekstijlen passeren dan de revue, we zingen af en toe een moppie mee via de microfoon en zorgen dat de sfeer van begin tot eind in de feeststemming blijft. We houden van de intieme sfeer en het is bijna alsof wij al jaren bij je over de vloer komen. 🙂

We pakken uit met een uitstekende geluidsinstallatie, dus je zal echt even de buren van je blok moeten informeren. (of nog beter: nodig die lui uit!) Daarnaast nemen we wat lichteffecten mee en beschikken we over een rookmachine. Als jij zorgt voor een hoekje met een tafel, regelen wij echt de rest en kun jij onbezorgd feesten met je gasten!

BELUISTER EEN EIGEN GEPRODUCEERDE MASH-UP

BELUISTER EEN MIXTAPE VAN ‘DE SCHARRELS VAN JE SCHOONMOEDER’

%d bloggers like this: