Of het nu gaat om een compleet bedrijfsfeest, personeelsbijeenkomst of een presentatie, Radiodrp.nl helpt u graag bij het vinden van de geschikte zakelijke oplossing. Naast onze Drive-in Show, is het tevens mogelijk om bij ons geluid te huren voor bijvoorbeeld een presentatie of zakelijke bijeenkomst.

NIEUW in 2017:

Dj-workshops en Classes. Voorafgaand aan uw feestavond of bijeenkomst uw medewerkers op een informele wijze kennis laten maken met het vak DJ en draaien? Ook dat behoort tot de zakelijke mogelijkheden. Wij beschikken over een 3-tal mixers/controllers, waarop we dus met 3 ‘cursisten’ tegelijkertijd kunnen werken en een cursus DJ’ing kunnen geven. Informeer naar alle mogelijkheden.

Daarnaast denken wij graag met u mee over de aankleding en indeling van de ruimte. Ook hebben wij een ruime zakelijke portefeuille op het gebied van catering, waarin we u graag in contact brengen met de voor u geschikte cateraar. Als organisator hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over het entertainment op uw feest. Op die manier onderscheiden we ons van verhuurbedrijven en de standaard drive-in DJ shows.IMG_5198

Uiteraard is een persoonlijk kennismakingsgesprek met ons altijd mogelijk, neem hiervoor direct contact met ons op via onderstaand formulier.


%d bloggers like this: